VERDEN VENTER


VÆR MED I ÅRETS STORE MUSICAL

Vil du være med til at skabe noget virkelig stort sammen med nogle andre fantastiske mennesker? Vil du arbejde målrettet og få det fedeste resultat ud af det? Og vil du have det helt vildt sjovt imens?

Start med at skrive TIRSDAG D. 19. SEPTEMBER KLOKKEN 19.00 i kalenderen.   

Denne dag starter musicalsæsonen på Ballerup Ungdomsskole med en INTROAFTEN.

Kom, hvis du allerede nu ved med sikkerhed, at du vil være med. Og hvis du bare vil høre om det hele og så bagefter tage stilling til, om du vil være med, så kom også. Du får mulighed for at møde de andre unge, og høre om alle de fantastiske instruktører, der skal være med i årets opsætning. Der bliver tid til at høre om selve stykket, og vi snakker auditions og prøveplan.

Hvis du har en masse erfaring og gerne vil udvikle dig endnu mere og blive rigtig god, så meld dig til. Hvis du aldrig har stået på en scene før men synes, det kunne være rigtig sjovt at prøve, så tilmeld dig også. Vi har brug for alle, der har lyst til at være med.

Vi har brug for skuespillere, sangere, dansere og musikere. Desuden kan man tilmelde sig, hvis man vil hjælpe til bag scenen med kulisser eller med hår og make-up.

Vi skal lave en fantastisk musical, som hedder VERDEN VENTER. Det er en fremragende historie med fantastisk musik.

VERDEN VENTER

Vi befinder os på en kostskole i 1958.

Vi møder en masse nye og gamle elever første skoledag. Desuden er der startet en ny lærer, den unge Hr. Dissing. Han er anderledes end de andre gamle, tørre lærere, og han inspirerer sine elever til at gribe dagen og følge deres drømme. Eleverne ønsker at sætte Romeo og Julie op, som en rock n’ roll-musical. Men der skal listighed og klogskab til at få den plan gennemført, for der er meget modstand fra resten af lærerkollegiet.

Men VERDEN VENTER handler om langt mere end dette. Vi følger en gruppe unge mennesker, som kæmper for deres håb og drømme. For kærlighed og for accept. Men er de alle modige nok til at kæmpe? Og opnår de det, de vil? Selv Hr. Dissing viser sig, at bærer på en stor hemmelighed, som for alt i verden ikke må slippe ud. Men hvornår er man stærkest? Når man står alene med frygten, eller når man står sammen?

 

Kom og vær med i VERDEN VENTER. Det bliver kæmpestort.

 

PRØVER

Det kræver noget helt specielt at være med i Ballerup Ungdomsskoles musicalopsætning.

 

1) Hvis man har lyst til at være med, skal man kunne komme til prøver hver tirsdag og hver onsdag aften fra september, hvor vi starter op og helt frem til april, hvor vi spiller forestillinger.

 

2) Derud over er der tre øveweekender, hvor alle skal være der hele lørdag og hele søndag. Det er nogle helt vildt fede weekender, så det skal I glæde jer til.

 

3) Og så har vi opløb og forestillinger, hvilket betyder, at man skal være tilstede hver ENESTE dag/aften fra 7.-22. april 2018. (Selvfølgelig ikke i skoletiden ud over én dag, men det får I nærmere besked om).

 

Det lyder måske umiddelbart af meget. Og det er det også. Og det er DET HELE værd, når I står til forestillingerne til april.

 

Vi GLÆDER OS TIL AT SE JER TIRSDAG D. 19/9 KL. 19.00

 

 

 

 

 

Følg os på Facebook VERDEN VENTER 2018