Ballerup Musical

Nu har du mulighed for at være med i Ballerup Musicals næste store opsætning med start i august 2018.

SÆSONSTART

Start med at skrive TIRSDAG D. 28. AUGUST KLOKKEN 17.00-20.00
i kalenderen.

Det er sæsonstart for Ballerup musical.
Vi mødes i N0 på Ballerup Ungdomsskole, Parkvej 6. 2750 Ballerup.

Hvis du har en masse erfaring inden for sang, dans og skuespil og gerne vil udvikle dig endnu mere og blive rigtig god, så meld dig til. Hvis du aldrig har stået på en scene før men synes, det kunne være rigtig sjovt at prøve, så tilmeld dig også. Vi har brug for alle, der har lyst til at være med. Det bliver sjovt, vildt og hæsblændende fedt.Vi har brug for dygtige sangere til de store roller, for dygtige skuespillere, for dansere og for musikere til vores live-band. Desuden kan du tilmelde dig, hvis du vil hjælpe til bag scenen med kulisser eller med hår og make-up. 

 

I ugen før sæsonopstart, holder vi en INFORMATIONSAFTEN. Det er for dig, som er helt ny elev, og som ikke har været med før. Forældre må meget gerne komme med denne dag. Det kan være, at forældre til elever, som har været med før, også har lyst til at komme denne dag og høre mere om det hele. I er også meget velkomne. På informationsaftenen snakker vi om, hvad Ballerup Musical er, og vi snakker om, hvad det kræver, at være med i vores opsætninger.

Informationsaftenen ligger onsdag d. 22. august kl. 19.00-20.30
i N0 på Parkskolen. Parkvej 6. 2750 Ballerup

Tilmeld dig informationsaften, og hvis du allerede nu ved, at du vil være med, så tilmeld dig sæsonstart på bask.dk eller ved at følge linket på www.ballerup-musical.dk

 

Tilmeldingen åbner i slutningen af juli 2018.

Du kan også følge os på FB-siden Ballerup musical. Her modtager du løbende info om sæsonstart, billeder og info fra prøveforløbet samt forestillingerne.

 

Kom og vær med. Det bliver kæmpestort. 

 

PRØVERNE

Det kræver noget helt specielt at være med i Ballerup musicals opsætninger. 

1) Hvis du har lyst til at være med, skal du kunne komme til prøver hver tirsdag og hver onsdag aften fra 28. august, og helt frem til marts, hvor vi spiller forestillinger. 

2) Derud over er der tre øveweekender, hvor alle skal være tilstede hele lørdag og hele søndag. Det er nogle vildt fede weekender, så det skal du glæde dig til. 

3) Så har vi opløb og forestillinger, hvilket betyder, at du skal være til stede hver ENESTE dag/aften fra 23. februar-10. marts 2019. (Selvfølgelig ikke i skoletiden ud over én enkelt dag, men det får du nærmere besked om). Det lyder måske umiddelbart af meget. Det er det også. Og det er det hele værd, når du står til forestillingerne sammen med alle de andre til marts. 

 

Vi GLÆDER OS TIL AT SE DIG 

TIL INFORMATIONSAFTEN TIRSDAG D. 22./8. KL. 19.00 

Eller

TIL SÆSONSTART TIRSDAG D. 28./8 KLOKKEN 17.00