Praktisk information sæson 2019


GRATIS
Undervisningen er gratis. Bøger er gratis til låns.

Kun dyrere ting må du selv være med til at betale. Blandt andet tilbyder Ungdomsskolen sprogrejser i forbindelse med undervisning i f.eks. fransk. Der opkræves et gebyr, der svarer til den enkelte elevs udgifter til transport, forsikring, ophold og udflugter.

Fra du går i 7. klasse eller er 13 år og til og med 17 år (i Teaterafdelingen helt til 25 år) kan du – GRATIS – deltage i en lang række aktiviteter på Ungdomsskolen.

Det eneste, der koster lidt, er at tage Knallertkørekort, materialer til enkelte kurser (men de fleste er gratis!), og hvis du skal med på rejser og ture.

Ungdomsskolen bor på Parkskolen (Gl. Rådhusvej 13, Indgang H & L. 2750 Ballerup) og vi elsker det. Kig forbi, for her er superlækkert, og så ligger vi i centrum af Ballerup. Det betyder, at det nu er endnu lettere for de fleste at komme på Ungdomsskolen. Enkelte af vores hold befinder sig fortsat på Lautrupgaard, (Lautrupvej 8. 2750 Ballerup) hvor Ungdomsskolen før lå. Du kan se, hvor dit hold afholdes, når du klikker ind under de forskellige aktiviteter på hjemmesiden.

Efter du har tilmeldt dig de hold, du gerne vil gå på, modtager du en opstartsmail eller SMS fra os med præcise informationer om, hvor og hvornår du skal starte.