4477 3700 // busk@balk.dk

Betingelser

Betaling
På hold eller aktiviteter der koster penge, skal du betale når du tilmelder dig. Der kan betales med både kort og på MobilePay.
Du vil modtage en besked fra ungdomsskolen, når betalingen er registreret. Herefter vil tilmeldingen være bindende, og vil kun kunne refunderes hvis ungdomsskolen aflyser holdet eller aktiviteten.

Betaling til rejser
Tilmeldingen til studierejsen er først bindende, når du har betalt depositum.
Betalingen opdeles i rater.
Hvis du bliver forhindret i at tage med på studierejsen og allerede har indbetalt til rejsen, kan du ikke få de indbetalte penge retur. Idet du er forpligtet til at betale for de aftaler BASK har bestilt og betalt for. Det vil typisk være flybilletter og overnatning.

Forsikring
Hvis du kommer til skade på et af ungdomsskolen hold eller aktiviteter, er det din families ulykkesforsikring der skal bruges. BASK ungdomsskole har ikke en ulykkesforsikring for unge.
Derfor skal du have din egen ulykkesforsikring for at være dækket. Det er op til den enkelte familie selv at tegne en ulykkesforsikring.
Det er værd at vide at nogle forsikringsselskaber betragter f. eks. bo-cart og klatring som aktiviteter med særlig risiko for uheld, og derfor som ’farlig sport’.

Behandling af persondata.
Vi henviser til Ballerup kommunes administration af persondata
https://ballerup.dk/om-kommunen/administration/databeskyttelse#paragraph-48615