4477 3700 // busk@balk.dk

Ballerup Musical

Musical

Nu har du muligheden for at være med i Ballerup Musicals næste store Musical “Tilbage til 80’erne”. En tidsrejsemusical spækket med 80er hits!

Tid og sted
Ballerup Musical – Tilbage til 80’erne
Opstart søndag den 1. september kl. 12.00-15.00
Tirsdag kl. 18.00-21.00 (samt udvalgte dage).
Ungdomsskolen / Stenladen
Alder
Fra 13 år til og med 20 år.
Antal ledige pladser
Der er 46 pladser tilbage.

Beskrivelse

Ballerup Musical  ”Tilbage til 80’erne”
Nu har du muligheden for at være med i Ballerup Musicals næste store Musical “Tilbage til 80’erne”. En tidsrejsemusical spækket med 80er hits! Holdet er både for dig, som kommer som helt ny, og for dig som har været med før eller har meget erfaring.

Ballerup Musical er en ambitiøs teatergruppe, som er et samarbejde mellem Ballerup Ungdomsskole og Musik- og kulturskolen. På tværs af alder har musicalholdet sammen med de professionelle instruktører hvert år - løftet i flok - for at skabe en forestilling af høj kvalitet.

Du får mulighed for at udvikle dig indenfor musicalens tre discipliner: 

  • sang, hvor vi arbejder med stemmen, harmonier og udtryk. 
  • dans, hvor der arbejdes med koreografier i forskellige stilarter.
  • skuespil, hvor vi bl.a. arbejder med tekst, karakterer, fysik og følelser.

Desuden kan du tilmelde dig “backstage”, hvis du vil hjælpe til med alt det, som foregår bag scenen (læs mere om det under backstage-holdet).

Musicalholdet et unikt fællesskab, hvor vigtige venskaber opstår. 

”Tilbage til 80’erne ”

“Tilbage til 80’erne” er vores helt egen ny skrevne musical om en fantastisk tidsrejse tilbage til 1989, hvor lyden var funky, håret større og internettet for de få. Det er en tidsrejsemusical spækket med danske 80er hits.

Historien er en gribende fortælling om to meget forskellige søskende i 2025, som ved en fejl bliver sendt tilbage i tiden. De møder en gruppe unge mennesker på et spillested, som alle kæmper med noget hver især, og som egentlig bare drømmer om at passe ind i en kompleks verden. Men de kan samles om musikken! Meget er forandret siden 1989 - men meget er også det samme. Rejsen får dem til at komme tættere på hinanden, samtidig med at de får afsløret deres families store hemmelighed.

Praktisk info   

Vi har sæsonstart søndag d. 1. september klokken 12.00-15.00. Her vil du blive introduceret for årets forestilling, sæsonens forløb og det professionelle team. Dagen afsluttes med en smagsprøve på øvelser på gulv, og du vil få mulighed for at lære de andre deltagere lidt at kende. 

Vi glæder os til at se dig i Stenladen, Lautrupvej 8 2750 Ballerup.

 Frem til jul er prøverne hver tirsdag kl. 18.00-21.00. Efter jul er prøverne hver tirsdag og torsdag kl. 18.00-21.00. Vi holder ferie i alle skoleferier.

Der vil være en del øve-søndage, samt et intenst opløb fra 22. marts – 3. april 2025.

Hvor mange prøver du skal være med til efter jul, afhænger af den rolle du får i stykket.

(Se prøveplan nederst på siden) 

Kom og vær med. Det bliver kæmpestort og vildt sjovt. Du vil ikke fortryde det! 

 VI GLÆDER OS TIL AT SE DIG

 

prøveplan.docx

 


Andre hold i samme kategori