4477 3700 // busk@balk.dk

Backstageholdet – Ballerup Musical

Musical

Hvert år sætter Ballerup Musical en kæmpe musicalforestilling op i Baltoppen LIVE. I år er ingen undtagelse, når vi spiller “Tilbage til 80’erne” til marts 2025

Tid og sted
Ballerup Musical – Tilbage til 80’erne
Opstart søndag den 1. september kl. 12.00-15.00
Tirsdag kl. 18.00-21.00 (samt udvalgte dage).
Ungdomsskolen / Stenladen
Alder
Fra 13 år til og med 20 år.
Antal ledige pladser
Der er 50 pladser tilbage.

Beskrivelse

Backstageholdet – Ballerup Musical – Tilbage til 80’erne  
Ballerup Musical sætter hvert år en kæmpe musicalforestilling op i Baltoppen LIVE. I år er ingen undtagelse, når vi spiller “Tilbage til 80’erne” til marts 2025.

Interesserer du dig for alt det, der foregår bag scenen? Scenografien, rekvisitterne, makeup, kostumer, lyd/lys og afvikling af en forestilling. Al den magi og praktik, der gør at publikum får en fornemmelse af at blive taget med ind i en anden verden.

Hvis du har lyst til at lære af nogle af de allerbedste, kan du tilmelde dig musicalholdets backstagehold og være med til at arbejde på alt det sjove og spændende, der sker bag scenen.

I begyndelsen af sæsonen vil der være nogle workshopdage, hvor du kan lære om rekvisitkonstruktion og dermed hjælpe med at lave forestillingens rekvisitter. Senere når vi kommer tættere på forestillingen, vil der være en masse afviklingsopgaver bag scenen.

På backstageholdet kan du selv være med til at bestemme, hvad du vil hjælpe til med.

Tilbage til 80’erne

“Tilbage til 80’erne” er vores helt egen ny skrevne musical om en fantastisk tidsrejse tilbage til 1989, hvor lyden var funky, håret større og internettet for de få. Det er en tidsrejsemusical spækket med danske 80er hits.

Historien er en gribende fortælling om to meget forskellige søskende i 2025, som ved en fejl bliver sendt tilbage i tiden. De møder en gruppe unge mennesker på et spillested, som alle kæmper med noget hver især, og som egentlig bare drømmer om at passe ind i en kompleks verden. Men de kan samles om musikken! Meget er forandret siden 1989 - men meget er også det samme. Rejsen får dem til at komme tættere på hinanden, samtidig med at de får afsløret deres families store hemmelighed.

Praktisk info   

Vi har sæsonstart søndag d. 1. september klokken 12.00-15.00. Her vil du blive introduceret for årets forestilling, sæsonens forløb og det professionelle team bag. Derefter vil produktionslederen, rekvisitøren og scenografen tage en snak med dig om, hvad du gerne vil udvikle dig indenfor, og hvornår du har tid til at hjælpe.

Vi glæder os til at møde dig i Stenladen, Laurtrupvej 8 2750 Ballerup.

Vil du heller stå på scenen, så find holdet: Ballerup Musical.

Kom og vær med.

Det bliver kæmpestort og vildt sjovt. Du vil ikke fortryde det! 


Andre hold i samme kategori